Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu tasarmızda;

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Müstacel çıkış bapsı ve yangın kapısı arasındaki farkları daha kemiksiz anlatabilmek dâhilin mevzuyu kemiksiz anlaşılır hale iletmek gerekir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına hileınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta mevsuk açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir mimarida olan bu tasarlar kazalı durumların sefer göstericisidir.

Mono blok beden konstrüksiyonsı sektör sistemi veya panik pas sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Emniyet: Ivedili çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an boş olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme Yangın Kapısı kullanılması önemli olmaktadır.

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Seçim yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yönerge! Son 10 zaman neler başüstüneğu fasılaştırılacak

Report this wiki page